Program de lucru: de luni până vineri - între orele 09:30 și 18:30

Servicii de inalta calitate

Suntem tineri, entuziasti si determinati sa ridicam standardele transportului de calitate. Pentru asta am infiintat Best Travel, firma de transport Bulgaria care ofera servicii la cele mai mici preturi de pe piata. Ne-am perfectionat pentru a fi rapizi, eficienti si ieftini, indiferent de tipul de transport rutier de care ai nevoie.

Fie ca mergi la o intalnire business, o vacanta pe cont propriu sau, pur si simplu, vrei sa petreci o zi pe litoralul bulgaresc, Best Travel iti asigura un transport confortabil si mereu la timp. Trebuie sa tii cont doar de orarul curselor, iar noi ne ocupam de restul. Avem plecari zilnice spre unele dintre cele mai populare statiuni bulgaresti: Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach si Nessebar.

Pentru a-ti oferi cat mai mult confort, transportul se face cu autoturismul, microbuzul, minibusul sau cu autocarul firmei, in functie de marimea grupului. Autocarele noastre sunt dotate cu aer conditionat, incalzire independenta, scaune rabatabile si instalatie audio-video. Tot ce ai nevoie pentru a-ti incepe vacanta in cel mai placut mod posibil.

Oferim transport din aproape toate orasele principale ale tarii, inclusiv din Bucuresti, de pe Calea Grivitei nr. 158 (Gara de Nord - Podul Basarab).

Asa ca uita de stresul transportului si bucura-te de liniste si relaxare de la inceputul si pana la finalul sejurului tau in Bulgaria. Cu Best Travel ai cea mai buna cale de a-ti incepe vacanta. Contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie.

1256

Clienti Multumiti

346

Curse

58

Destinatii

434

Inchirieri